Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesta ke Štěstí

CESTA KE ŠTĚSTÍ

        Co slov už bylo vyřčeno,co knih bylo napsáno.Co příběhů už jsme četli.  Ale představte si,že jste zasaženi nesmírně těžkou a dlouhou nemocí.Je to podobné,jako když je člověk ve vězení.Cítí se opuštěn,východisko v nedohlednu,připoután řetězy,které neumožňují téměř žádný pohyb.A najednou se všechno změní.Přijde někdo,kdo je přesekne,oni spadnou a vy jste svobodní.Těžká nemoc skončí a vy jste uzdraveni.Vycházíte z vězení vstříc novému životu,který je oproštěn od všech svazujících pout.Nebyli byste vděčni takovému zachránci?Nechtěli byste mu to oplatit?

    Cesta z takového"vězení" není snadná.Procházíme branou a za ní je trní a bodláčí.Ale co když, za tím vším ,je něco co vymaže všechny dřívější těžkosti?Co když ten"někdo" ,by nás tou cestou mohl provést až na konec? Nestálo by za to,pevně se ho chytit za ruku a už se jí nikdy nepustit?Nebojme se tedy vydat na tuhletu cestu,na jejímž konci čeká vytoužený cíl.Každému z nás ta cesta z "temnoty"trvá různě dlouho .   

    Pro každého z vás může být průvodcem někdo jiný.Nemyslím muže.Nějaký vzor(idol),významná osobnost...Vydat se na tuhle cestu z "temnot"svého života,vyžaduje víc než odvahu. Na ní odpustit všechno a všem.Pokud to  dokážeme,bude náš život(naše srdce) naplněno tak obrovským pokojem ,jaký si jenom dokážeme představit.Přeji Vám,ať každý v sobě tu odvahu naleznete.Cíl,který je na konci té cesty(hodnota),je víc než všechno zlato a drahokamy světa.Kéž v sobě,prosím,všichni naleznete tu sílu.      Váš přítel