Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změna srdce

     Tak se opět setkáváme. Vánoční čas už je za námi. Čeká nás celý rok. Co asi přinese? Je dobré nechat věci jen tak plynout, nebo je lepší aktivní přístup? Sami musíme udělat něco proto, aby byl co nejlepší. Budovat vztahy s druhými, chtít předcházet problémům. Napravit poškozené, nečekat, až se problémy navrší natolik, že nepůjdou řešit. To, co můžeme, svěřit jiným-nechtít všechno dělat sám. A to, co změnit nemůžeme-nechat. Třeba přijdou okolnosti, díky kterým se to vyřeší a my budeme překvapeni, jakým způsobem.
     I když je mráz a zima, přesto nás to nemusí trápit. Můžeme čas využít, když ne k procházkám, tak alespoň, abychom pracovali na sobě. Své schopnosti dávali druhým (každý máme nějaký dar), jen ho v sobě musíme objevit  a nebát se ho použít. Oči někdy nevidí, ale srdcem "vidět" můžeme. Dávat do něho dobré věci-ne zlobu, ne zášť.  Když to budeme dělat, bude náš život plný pokoje, nebudeme si ničit zdraví a pro ostatní budeme přitažlivější. 
     Přeji Vám, ať letošní rok začnete s úsměvem a ať se vám podaří dělat všechno správně. Neboť, jak my budeme jednat s lidmi, oni budou jednat s námi. Nebo obráceně: 
                                         Jak chceme, aby lidé jednali s námi, tak nejprve jednejme my s nimi.   
                                                                                              Váš přítel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář